decoratieve lijntjes decoratieve lijntjes

Why
Conner

01

Waarom

Ik stapte in de politiek om dingen te veranderen. Om dingen beter te maken voor iedereen die elke dag z'n best doet. Want ik ben de politieke spelletjes beu. De politiek gaat van crisis naar crisis, zonder dat er echt iets verandert. Ons land heeft een elektroshock nodig.

Ik maakte van onze partij een beweging en hervormde stevig intern. Nu ben ik klaar om ons land te hervormen. Zonder taboes of heilige huisjes. Zodat wie elke dag zijn nikkel afdraait, daarvoor wordt beloond. Zodat wie zorg nodig heeft, de beste zorg krijgt. Zodat het niveau van ons onderwijs terug omhoog gaat.

 

Het is tijd om samen de stilstand te doorbreken. Zodat we eindelijk terug vooruit gaan. Een sterke welvaartsstaat die beloont, beschermt en verzorgt. Dat is onze strijd. Are you with me?

 
Why
conner

02

Focus

Je kiest niet waar je wieg staat. Te veel kinderen vallen vandaag uit de boot en lopen al vroeg een achterstand op die ze voor de rest van hun leven meedragen. Gebrekkige kennis van het Nederlands, onbetaalde schoolfacturen, lege brooddozen…

 

De uitdagingen zijn enorm. In de jeugdzorg, de kinderopvang en in het onderwijs. Ik kan het niet langer aanzien hoe we onze jeugd in de steek laten. Een sterke overheid moet élk kind gelijke kansen geven op een goed en gelukkig leven.

 

Met goede kinderopvang. Zodat ouders met een gerust hart kunnen gaan werken. En kinderen zo vroeg mogelijk de taal leren.

 

Met het beste onderwijs. Want in Vlaanderen hebben we geen gas, olie of diamanten in onze grond. Wij zijn een kenniseconomie. De welvaart van ons land hangt af van het niveau van ons onderwijs.

 

Met betaalbare zorg. Zodat de juiste zorg nooit moet afhangen van je portefeuille. Want wie zorg nodig heeft, moet de beste zorg krijgen.

Daar blijf ik voor strijden.

 
Focus
conner

03

Iedereen

Ik doe aan politiek om samen te werken. Om impact te hebben. Om dingen beter te maken voor iedereen die elke dag z'n best doet. Want wie elke dag keihard zijn best doet en bijdraagt aan onze welvaartsstaat, moet daarvoor beloond worden.

 

Toch zie ik heel wat dingen die beter moeten. Want als er twee woorden passen bij het Vlaanderen van de laatste 10 jaar, dan is het stilstand en achteruitgang. Veel jongeren vrezen voor hun pensioen, voor het klimaat en voor hun welvaart. Ik weiger dat te aanvaarden.

 

We staan op een keerpunt in ons land. Als we erin slagen om na '24 onze voorstellen te realiseren, kunnen we het beste land ter wereld worden om als kind in op te groeien, kunnen we de jonge generatie opnieuw hoop geven op een betere toekomst. De hoop dat hun generatie het wél beter kan hebben dan de vorige. En kunnen we iedereen de hoop geven dat ons land opnieuw vooruit kan gaan.

Iedereen
conner, caroline en frank

Strijd met mij mee

een veilige thuis voor elkk kind

Teken de petitie

sterk onderwijs voor iedereen

Teken de petitie

betaalbaar wonen voor iedereen

Teken de petitie